Publicado el

A entrenar amb la Sub 21

Josep Maria Cabanes ha estat convocat durant aquest Preuropeu. Aquí al partit contra Ucraïna al setembre passat.

Un cop més, l’Inter d’Escaldes contribueix al treball de les seleccions nacionals d’Andorra. Ara serà el torn de Josep Maria Cabanes i Aleix Bové: han estat convocats per als entrenaments de la Sub 21.

La regularitat dels nostres jugadors durant la temporada ha estat clau: fins a la Jornada 16 de la Lliga, Cabanes ha jugat tots els partits, només un d’ells com a suplent. De fet, JM va estar convocat per a partits anteriors de la fase classificatòria i va jugar contra Països Baixos.

Per la seva banda, Aleix Bové ha estat convocat en 12 partits de la Lliga Nacional, jugant en 10. Podria ser la seva primera convocatòria oficial, en la que sí ha estat el seu germà bessó Claudi.

Cabanes i Bové s’han de presentar dilluns 19 al Centre d’Entrenament de la FAF per començar una nova etapa pensant al Preeuropeu. Andorra hi és al grup 4 i compta amb un punt en quatre partits.

Josep Maria Cabanes i Aleix Bové junts durant la salutació nadalenca del club. Ara tornan a estar junts però a la selecció Sub 21.