Publicado el

«Seria maco guanyar la Lliga amb l’Inter»

«Estic content per aquesta nova aventura, amb molta il·lusió d’aquesta oportunitat que m’han donat».

Paraules d’Alberto Lopo. La seva trajectòria amb més de 400 partits a la Primera Divisió d’Espanya li dona força qualitat a l’Inter d’Escaldes, que va recuperar al defensa després d’un pas pel CE Pubilla Casas de la Tercera Divisió de Catalunya.«Volia seguir com a jugador actiu i Andorra té un nivell més alt que la Tercera Catalana. No he perdut la il·lusió», va dir Lopo al programa El Club de la Mitjanit d’Esport3.

A més de jugar a l’Inter, Lopo comença la seva feina d’entrenador: després de treure el títol professional a Madrid, va agafar l’equip juvenil de l’Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR) de La Seu d’Urgell, molt a prop del Principat.

«Massa gent podria dir: «Què està fent aquest tio a Andorra?», però jo vull ajudar a l’Inter. Seria molt maco guanyar la Lliga, avui està difícil però res és impossible», va acabar Lopo.