Publicado el

A per més copes

El Cadet B a prop d’un títol (imatge: FAF)

La categoria cadet de la nostra Escola està molt a prop de segellar una temporada perfecta a les lligues de futbol sala d’hivern: mentre l’equip A rebrà la seva copa de campió, l’equip B té l’oportunitat d’assolir un altre títol.

El Cadet B va guanyar dissabte davant l’FC Encamp per 5-2, en un partit jugat al Pavelló Prat Gran de la nostra parròquia. Va ser un joc molt intens durant la primera part i fins i tot va estar igualat el marcador a 2, però a la segona meitat l’Inter va marcar les diferències.

Amb aquest triomf, l’Inter jugarà contra l’FC Santa Coloma B la final de la eliminatòria grup 1C de la categoria. El partit serà diumenge a les 12:30 hores al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria.

Si l’equip B guanyés la final, s’afegirà l’alegria del Cadet A que rebrà el seu trofeig de campió al seu últim partit de lliga contra l’FC Encamp perquè matemàticament ningú pot treure-li el primer lloc. El partit serà dissabte a les 9:30 hores al Complex Esportiu d’Encamp.

NOVA VICTÒRIA DE L’ALEVÍ B

L’equip B de la categoria Aleví va imposar-se al SAE Sant Julià per 10-2. Un joc controlat surtint des de la defensa a la primera part i fent els moviments planejats durant la segona meitat. L’Inter hi és al quart lloc de la Lliga 2A de la categoria, quan falta una jornada per al final.