Publicado el

Seguim somiant

Albert Virgili va ajudar l’inici del triomf de l’Inter. Dos partits del davanter tarragoní, dos gols.

Ja tocava. Això la reflexió després del partit: la victòria de l’Inter d’Escaldes contra la UE Santa Coloma podria ser considerada com a la més important durant la Lliga Nacional 2017-18 fins ara.

Primer, perquè és el primer triomf davant un rival de la part alta de la classificació, el campió vigent de la Copa Constitució i amb vuit classificacions consecutives per a competicions europees.

Segon, perquè va ser una victòria que dona seguretat al nostre estil de joc, amb equilibri entre la defensa i l’atac. Tot i haver-hi jugat d’aquesta manera en altres vegades, diumenge passat va tenir el premi major.

VEGEU MÉS FOTOS DEL TROIMF CONTRA LA UE SANTA COLOMA

Tercer, perquè va ser molt important quedar amb la porteria imbatuda. L’Inter no ha encaixat un gol en tota la tercera volta. L’atenció es per a l’Alberto Lopo i la seva bona feina, però també n’hi ha de considerar-se la resta de companys que donen solidesa.

Ara el nostre equip hi és al quart lloc de la classificació i depèn de si mateix per ficar-se al play-off pel títol. Una cosa que semblava lluny a l’inici de la temporada per a un equip recent ascendit però que està prop de ser realitat.

Javi Moreno en un gran estat de forma. El defensa ha jugat 12 partits durant la Lliga 2017-18.