Publicado el

Dos títols i esperant el Canut

El Cadet B amb la seva copa de campió (foto: Álvaro Caldeiro)

Les copes dels equips Cadet és l’evidència del bon rendiment de la nostra Escola durant les lligues hivernals de futbol sala, encara que podrien afegir-se més títols aquest any.

L’equip Cadet A va rebre el seu trofeig al Complex Esportiu d’Encamp amb el lideratge garantit de la Lliga 1A. El 3-3 final contra l’FC Encamp A va permetre tancar la temporada amb 13 punts, tres més que l’FC Santa Coloma, a més de classificar a la final del Memorial Canut.

Mentre l’equip Cadet B va patir una mica més per assolir el títol de l’Eliminatòria 1C: després d’un empat 1-1 contra l’FC Santa Coloma B, el campionat es va resoldre amb una tanda de penals que només va marcar Devun Birch. El Cadet B jugarà la final de la Copa Federació.

Tots dos equips a més van gaudir de l’esperit esportiu dels rivals: els van fer un passadís als nostres equips quan van rebre el trofeig.

A més del Cadet A, els nostres equips Juvenil A i Aleví A van assolir la seva classificació a la final de les seves categories del Memorial Canut.

Martí Aguilera va aturar dos tirs penals durant la final del Cadet B (foto: Álvaro Caldeiro)