Publicado el

Reacció per guanyar

La categoria Juvenil va lluitar fins al final per aconseguir una victòria molt important que la manté als llocs capdavanters de la classificació.

Res de fàcil va resultar el CE Sanlòria com a rival del nostre equip, malgrat el domini permanent de l’Inter durant el partit. La segona part va ser fundamental per imposar-se: Luke Pullen va entrar amb bona dinàmica i va afegir-se a la bona feina d’Álvaro Caldeiro, Arnau Torrellas (cadet que va jugar al juvenil) i Xavi Enes, entre d’altres.

VEGEU FOTOS DEL PARTIT DEL JUVENIL I DEL BENJAMÍ A

El resultat final va ser de 3-2, amb dos gols de Pullen i un de Torrellas. Aquesta victòria serveix per mantenir-se al segon lloc de la Primera Divisió Juvenil amb 21 punts, tres menys que el capdavanter, la UE Santa Coloma.

ALTRES PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA  RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 5-6 SAE Sant Julià
Benjamí A 0-5 FS La Massana
Benjamí B 1-8 UE Santa Coloma C
Aleví A 6-3 FS La Massana
Aleví B DESCANSA
Infantil SUSPÈS UE Santa Coloma C
Cadet 12-1 FS La Massana

 

Hugo Queirós, del Benjamí A, contra l’FS La Massana