Publicado el

A seguir creixent

La il·lusió va començar des que l’Inter va tornar la Primera Divisió. Tot i estar molt a prop d’aconseguir l’objectiu proposat a l’inici de la temporada, el somni va néixer amb el pas dels dies. Quedarà per un altre cop, malgrat el nostre esperit de lluita.

La caiguda contra l’FC Lusitans per 2-1 va confirmar una tendència de la temporada: plantar-se molt dignament davant un rival més gran. Està clar que el marcador final compta, però l’Inter s’ha guanyat els aplaudiments: futbol directe, amb bones jugades i iniciativa.

És veritat que n’hi ha massa per corregir: això la plantilla ho sap. Però el nivell mostrat al camp dona confiança per al futur. S’ha de pensar que l’Inter ès un equip que va assolir l’ascens nomès aquesta temporada i que l’objectiu final segueix essent mantenir la categoria.

L’Inter espera el seu partit contra la UE Engordany pels quarts de final de la Copa Constitució 2018. Una altra oportunitat de seguir creixent.

Aquest penal contra Alberto Lopo va donar la possibilitat d’escurçar diferències.