Publicado el

A l’absoluta!

Sergio Moreno als entrenaments de l’absoluta (foto: FAF)

Un altre cop, Sergio Moreno porta el nom de l’Inter cap a la selecció absoluta d’Andorra. El nostre capità hi és dins de la llista de convocats per jugar dos partits amistosos.

Moreno ha estat apuntat pel seleccionador Koldo Álvarez, després d’integrar-hi els entrenaments de l’equip nacional des d’unes setmanes. Els propers amistosos de la Tricolor són contra Liechtenstein el 21 de març i contra Guinea Equatorial el 26, tots dos a Andalusia.

El bon rendiment de Sergio amb el nostre equip ha estat clau per mantenir un nivell de selecció: entre Lliga i Copa ha jugat 19 partits i ha marcat dos gols, a més d’un penal en la tanda dels quarts de final de la Copa Constitució.

Si Sergio jugués un partit, assoliria el seu partit internacional número 60 amb la samarreta andorrana. Moreno és el primer jugador en tota l’història de l’Inter en ser convocat amb l’absoluta mentre juga al club.