Publicado el

Heroic!

Un partit memorable. Així va ser l’experiència dels quarts de final de la Copa Constitució per a l’Inter d’Escaldes, que va acabar imposant-se davant un rival molt fort després d’una disputada lluita.

Fins una tanda de penals es va fer necessària per definir l’eliminatòria contra la UE Engordany. Aquests llençaments van estar plens de tensió: semblava que cap dels dos equips es donava per vençut. A més la pluja i el vent li van donar una mica de sentiment èpic a la jornada inoblidable: 8-7 va ser el marcador final dels penals.

VEGEU MÉS FOTOS DE LA CLASSIFICACIÓ A SEMIFINALS

Abans, els 90 minuts reglamentaris van acabar 2-2: l’Inter va sortir millor la primera part, malgrat no tenir gaire la pilota com altres jornades. A la segona part el rival (capdavanter de la Lliga) va crèixer però el nostre equip va mantenir el seu esperit de lluita per igualar les accions.

Sebas Varela va deixar la seva feina a la banqueta per donar un cop de mà. L’uruguaià va jugar el seu novè partit de la temporada.

Ara l’Inter tindrà un altre rival dur: la UE Sant Julià. El partit de semifinal està marcat el 4 d’abril i ningù ens treu la il·lusió. Sobre tot perquè som un equip amb ordre, bon fìsic i amb un gran cor per mantenir-se lluitant davant rivals difícils. Res ens atura.

L’Inter va sortir al camp amb la bandera del nostre país per celebrar la Diada de la Constitució.

ÀNIMS RENATO

Dins de l’alegria per la classificació, una notícia trist: Renato Ribeiro va patir la ruptura del lligament creuat anterior de la seva cama esquerra. La lesió es va produir durant el partit contra l’FC Lusitans a la Lliga Nacional.

El davanter és un dels nostres capitans gràcies a la seva implicació amb l’Inter: campió de Segona Divisió 2016-17 i amb 16 partits de Lliga (quatre gols marcats). Segur que Renato no estarà sol durant la seva recuperació!

Minuts després de la lesió de Renato al partit contra l’FC Lusitans. Força!