Publicado el

Lluitant fins al final

Amb molta dignitat. L’últim partit de l’Inter d’Escaldes contra el vigent campió de la Lliga dóna molta il·lusió per al futur, a més d’enfortir la nostra idea de joc.

El nostre equip va mantenir una línia d’ordre i un posicionament més defensiu contra l’FC Santa Coloma, amb Alberto Lopo com a pivot. L’únic gol del partit va néixer després d’una falta no xiulada contra Josep Maria Cabanes.

Va ser l’oportunitat per veure jugadors amb ganes de guanyar-se un lloc a l’onze inicial, per exemple va ser el debut d’Odín Patiño a la porteria. A més, tres juveniles van ser convocats i van ser-hi a la banqueta: Javi Robinat, Marc Mompel i Albert Ávila.

VEGEU MÉS FOTOS DEL PARTIT CONTRA L’FC SANTA COLOMA

Ara l’Inter lluitarà per assolir el cinquè lloc de la Lliga Nacional 2017-18. Mentre els nostres pensaments també hi són a la Copa Constitució, quan es jugui la semifinal contra la UE Sant Julià el 4 d’abril.

Xavi Andorrà va jugar el seu primer partit complet des que va retornar després d’una lesió.