Publicado el

«L’Inter té una història molt bona per escriure»

Odín Patiño va tenir el seu debut amb la samarreta de l’Inter diumenge passat contra l’FC Santa Coloma. Va ser el primer cop que el porter mexicà jugava oficialment amb un club d’Europa en dotze anys de trajectòria.

«És una satisfacció molt gran. Sempre has de somiar amb aquest moment per donar la meva experiència per ajudar els meus companys. És una llàstima no haver-hi aconseguir un bon resultat però vam enfrontar un dels candidats al títol. Espero continuar tenint oportunitats perquè vull fer bé les coses», va dir Odín.

Malgrat la derrota, Odín va respondre amb algunes aturades durant el partit i va participar-hi fins i tot l’última jugada d’atac buscant un cop de cap a un córner.

«Això forma part de la preparació durant la setmana per ajudar els companys, per donar ordre defensiu. Jo faig la meva feina», va assegurar el porter.

Odín al partit de l’Inter contra l’FC Santa Coloma

Odín es va fer un lloc a la porteria de l’Inter que sovint és defensada per Joan Bayona que avui compta amb 35 partits jugats amb el nostre club. A més de Odín i Bayona, Marc Navarro també busca la seva oportunitat.

«La meva relació amb els companys és meravellosa. Els porters sempre intentem donar-nos suport quan un de nosaltres juga. Pertànyer una espècie estranya ens fa estar units. A més de grans professionals són persones meravelloses», va indicar.

Odín i Joan Bayona

ELS SEUS GUANTS AMB LA BASE

Patiño va tenir la seva presentació oficial el 6 de febrer com a porter del primer equip. La seva trajectòria, el seu caràcter alegre i la seva afició al ball li han fet una personalitat dins del vestuari.

«Em sento molt bé amb els meus companys. Estic compromès amb el projecte que té aquest club. El meu objectiu és enfortir l’Inter amb tot el que calgui. Espero donar el millor de mi per a que aquest club sigui amb la seva línia d’ascens», va dir l’asteca.

Vuit dies després de la seva presentació, Odín va ser confirmat com a preparador de porters de la nostra Escola. Sovint s’entrena amb nens de totes les categories.

«Hi ha una estructura del club amb la que es pot treballar força bé. Hi ha xavals amb molt talent. M’agrada veure el seu desenvolupament, transmetre el meu coneixement després de molts anys al futbol professional. L’Inter té una història molt bona per escriure aquí a Andorra», va valorar.

Patiño va jugar al futbol professionalment a Mèxic. Dins de la seva trajectòria va jugar nou temporades al club Pumas UNAM de la Primera Divisió de la Lliga MX.

«Sentir el suport de la gent des de molt lluny és tan important com tenir-ho aquí. Tenir visualització al teu país obliga a mantenir-te compromès amb la teva feina aquí. La teva reputació està sempre en joc. Per a mi, què millor que posar el nom de Mèxic el més amunt possible», va tancar.