Publicado el

«Ara venen les finals»

L’equip de futbol sala viu moments decisius a la Lliga Nacional 2017-18. El seu entrenador Gerrard Barrufet manté la confiança per jugar el partit de tornada de la semifinal de l’eliminatòria per la permanència.

«Ara venen les finals. Hem de pujar la moral però tenim equip. Només hem de ficar intensitat, seny i ganes. Pandoro, Lagu i Óscar Durán porten anys jugant futbol i tenen el plus d’estar sempre quan els necessito. M’agradaria quedar-me amb ells per molt de temps», va assegurar l’entrenador.

El primer rival va ser l’FS La Massana que al primer partit de la semifinal va guanyar per 7-1. Dimecres a les 21 hores al Centre d’Esports d’Ordino, l’Inter buscarà mantenir-se a la lluita pel cinquè lloc de la classificació.

«Ha estat una campanya molt difícil perquè hem començat molt tard: planificar una plantilla a l’agost és molt complicat. En Nadal hem fet fitxatges però tampoc era el que volíem», va afegir «Barru».

Un dels partits de l’Inter contra l’FS Massana

AMB EL RECORD DE SER CAMPIÓ

Gerrard Barrufet va arribar l’Inter com a delegat del primer equip de futbol en 2015, al costat de l’entrenador i amic Àlex Somoza. De fet, sovint hi és a la grada durant els partits del nostre equip de futbol-11.

«Aquest any no podia jugar i el president em va oferir l’oportunitat d’agafar l’equip. No vaig pensar-ho dos cops. Primer per ajudar l’Inter i després per treure’m el gusanillo del futbol sala aquesta temporada», va remarcar.

Barrufet va jugar un papel fonamental durant la lliga de Segona Divisió 2016-17, quan l’Inter va aixecar la copa de campió.

«Tinc records inoblidables del grup que vam ser. Van ser dos anys molts complicats però vam assolir pujar a Primera amb molta il•lusió. El club està creixent. Si se segueixen fent les coses bé, tant el futbol com nosaltres, podem estar jugant UEFA. La il•lusió que he vist en aquest club no la he vist en cap lloc», va descatar «Barru».

«Barru» abans d’un partit de l’Inter de la Lliga de Segona Divisió 2016-17.