Publicado el

Un perico per Andorra

La presència d’Alberto Lopo a l’Inter d’Escaldes ha cridat l’atenció en tot el Principat. Tant és així que, aprofitant l’avinentesa, va participar d’una activitat amb aficionats del seu club formatiu: l’Espanyol.

El defensa va estar molt a gust durant un dinar que va oferir la Penya Blanc-i-Blava d’Andorra la darrera setmana a un hotel de La Massana per celebrar el vuitè aniversari de l’entitat.

A més de gaudir amb aficionats pericos de totes les edats, Lopo va compartir l’activitat amb Jaume Martínez, responsable de les penyes espanyolistes, i exjugadors com a Iñaki Pérez.

«L’Espanyol és un lloc que m’agradaria entrenar per tot el que hi he viscut de petit. Poder viure-ho des de l’altra banda seria molt bonic, però no depèn de mi», va dir Lopo en una entrevista amb el diari Ara.

«L’INTER ÉS MOLT PROFESSIONAL»

Des que va arribar en febrer, Alberto Lopo ha jugat set partits amb l’Inter. És la seva primera experiència fora del seu país natal durant els seus vint anys com a futbolista professional.

«L’Inter, com que és un club nou, és molt professional en tots els aspectes, tant pel que fa al club com a les xarxes socials o al departament de comunicació. Hi ha moltes ganes que el club vagi cap amunt, es demostra en el dia a dia, fent coses noves per millorar-lo. Tota la gent que hi treballa ho fa amb ganes per estar aviat en competicions europees», va remarcar Lopo a l’entrevista amb Ara.

De fet, el camí per assolir un lloc a Europa és la Copa Constitució: dimecres, el nostre equip juga la semifinal contra la UE Sant Julià.

«La Copa ens hi pot donar accés. Tot l’equip està molt il·lusionat de poder aconseguir aquesta anhelada fita europea, i estem ficats en això», va afegir Lopo.