Publicado el

«La humanitat és la bandera de l’Inter»

Quan falta menys per a la semifinal de la Copa Constitució, l’Inter va tenir un cop anímic molt important abans del darrer partit de la competició que va arribar gràcies a un exjugador del club que va saber assolir l’èxit.

David Rodríguez Murias és un dels filòsofs més reconeguts del Principat amb les seves xerrades «Divendres de Canvi». Va compartir els seus coneixements abans de l’escalfament del partit de quarts de final contra la UE Engordany.

«Una experiència molt maca. Haver-hi compartit amb l’Inter és també una mostra de la conjunció que hi ha entre joves de la plantilla i la veterania que han estat a un nivell molt elevat. Aquesta barreja està fent que la plantilla es prepari més pels reptes, que té veterania dels professionals i la il·lusió dels joves i amateurs», va dir Murias.

La nit del 14 de març va estar plena d’emocions i misteri però va acabar amb una de les alegries més grans de la temporada per al nostre club, després d’assolir la classificació a la tanda de penals.

«La reacció de la plantilla de l’Inter va ser la reacció d’un equip que es vol fer campió perquè moltes vegades els jugadores necessiten tenir el cap fred i saber manegar totes les situacions des de la serenitat. El resultat va demostrar que l’Inter vol fer-se gran i comença poc a poc a tenir una mentalitat d’un equip que vol millorar», va afegir.

PARAULA DE CAMPIÓ

Murias va formar part de la plantilla de l’Inter que va guanyar el títol de la Segona Divisió 2016-17. «Rubio» va jugar 17 partits durant la temporada.

«Tinc molt records. Ser un dels capitans de l’equip va ser una experiència molt maca. Hi ha un record que a mi em manté viva l’ànima: veure la plantilla unida. Ens vam reunir moltes vegades per fer unió quan vam estar baixos, per comprometre’ns per assolir l’objectiu final», va recordar.

Murias com a capità de l’Inter abans d’un partit contra l’FC Lusitans B

Setmanes després del títol, Murias va dir una reflexió al nostre canal de Youtube: «L’Inter es resumeix en una paraula: humanitat». Aquesta frase es manté com a presentació a les nostres xarxes socials.

«Em va sortir del cor quan vam assolir l’ascens a Primera Divisió. L’Inter tenia carències, sobretot a nivell de futbol, però vam saber canviar-les amb un grup molt maco. La humanitat simbolitzava aquest grup que combinava talent, il·lusió i un club que era una família. La humanitat es resumeix quan els individus comparteixen empatia i també tenen autocrítica. En aquest vestidor hi ha humanitat, és la bandera de l’Inter», va tancar.

Inter d’Escaldes campió de Segona Divisió 2016-17