Publicado el

Orgull del nostre esperit

Amb el cap ben amunt. Només queda dir aquesta frase per descriure el desenllaç de l’Inter d’Escaldes a la semifinal de la Copa Constitució. Un final que sembla injust després de la feina feta.

Minut 121. Sí: sembla increïble, però en aquest minut va arribar el gol que li va donar el triomf a la UE Sant Julià. Enrere van quedar el temps reglamentari i dos temps de pròrroga amb un treball molt digne.

L’Inter va decidir prendre una estratègia una mica més defensiva que altres partits però en va servir per donar ordre defensiu i tallar la idea ofensiva del rival.

VEGEU MÉS FOTOS DE LA JORNADA DE LA SEMIFINAL DE LA COPA CONSTITUCIÓ

No obstant això, el nostre equip es va crear ocasions d’atac sobretot al final de la primera i segona part: Albert Virgili va xutar a porta exigint el porter rival, a més d’almenys dues jugades dubtoses dins de l’àrea oponent.

Malgrat la derrota, volem destacar el gest esportiu de l’entrenador rival Jesús Barón que es va apropar-se cap al nostre vestuari per felicitar la nostra plantilla un cop acabat el partit.

CUIDANT ELS DETALLS

Degut a la importància del partit, la nostra plantilla va fer una concentració abans d’arribar-hi al Centre d’Entrenament de la FAF. L’activitat va servir per donar descans i unió a la plantilla. A més, un altre cop vam comptar amb la presència del filòsof David Murias per fer una xerrada motivacional.

Sembla que fer de bona manera les coses no garanteix l’èxit però sense cap mena de dubte ens n’apropa a assolir alegries. Només queda continuar dins del camí amb l’esperit de lluita i passió que fins ara tenim.

La plantilla durant el berenar