Publicado el

A redreçar el rumb

L’Inter d’Escaldes va ensopegar a l’inici de l’última fase de la Lliga 2017-18: l’esforç fet a meitat de setmana a la Copa Constitució va costar molt car.

La derrota contra la Penya Encarnada per 2-1 és una alerta per saber que cap partit serà fàcil d’ara endavant. El nostre equip va sentir el desgast físic del partit de dimecres contra la UE Sant Julià, a més de la velocitat de la pilota a causa de la pluja caiguda. El rival va presionar a prop de la zona defensiva i va fer més d’un problema.

El gol de Germán Damiá (65′) va donar una mica d’impuls al nostre equip per reaccionar, però l’oponent va defensar amb ordre fins al final.

VEGEU MÉS FOTOS DEL PARTIT CONTRA LA PENYA ENCARNADA

L’Inter es queda amb 25 punts. Malgrat això, la derrota de l’FC Encamp (el nostre proper rival) garanteix virtualment la permanència del nostre equip a la Primera Divisió, l’objectiu d’inici de la temporada.

Josep Manel Ayala no va endur-se una alegria del camp al dia del seu aniversari