Publicado el

Tornarem a ballar

Un altre cop, l’Inter d’Escaldes podria veure el Baile del Papu: el davanter Eugenio Peralta està disponible per jugar la resta de la temporada.

Peralta utilitza el lloc de Renato Ribeiro, baixa mèdica per més de sis mesos després de patir la ruptura del lligament creuat anterior de la seva cama esquerra.

El paraguaià va aportar amb quatre gols en set partits a la primera part de la Lliga Nacional 2017-18. El nostre cos tècnic podria afegir-li a la llista de convocats per al partit de diumenge contra l’FC Encamp.

«Papu» és un jugador amb molta trajectòria: va jugar professionalment a Argentina en clubs com Tigre, All Boys i Defensores de Belgrano, entre d’altres. A més va jugar al Cienciano de Perú i al Deportivo Pereira i Deportivo Pasto de Colòmbia.

Un dels gols de «Papu» Peralta a la Jornada 8 contra l’FC Encamp, el mateix rival de diumenge.