Publicado el

Final del joc

Álex Izquierdo «Pandoro» va intentar sovint

L’Inter d’Escaldes va tancar la seva participació a la Lliga Nacional de futbol sala. Malauradament, no va ser possible finalitzar la temporada amb una alegria.

El nostre equip va perdre el segon partit de l’eliminatòria contra l’FC Lusitans per 6-2. Aquesta derrota tanca la participació de l’Inter com a cuer de la classificació.

Malgrat el bon treball de la primera part amb ocasions de gol i ordre defensiu, dos gols del rival a l’últim minut de la primera part van ser un cop molt dur. Els gols d’Iván Fernández van servir per escurçar diferències.

Gerard Barrufet va sortir al camp

La novetat va ser l’entrenador Gerard Barrufet que va donar un cop de mà quan va jugar alguns minuts del partit, tot i estar sortint d’una lesió al genoll esquerre.

Volem agrair el suport dels nostres aficionats que van arribar-hi al pavelló Prat Gran de la nostra parròquia en aquest partit que tanca la temporada de futbol sala.

Part del nostre primer equip va donar suport a l’equip de futbol sala. A la imatge Javi Moreno, Urko i Renato Ribeiro parlant amb Pandoro.