Publicado el

«Si he arribat a la selecció és gràcies a l’Inter»

Malgrat la seva edat, Marcos Robinat sembla un jugador madur. Tant és aixó que el defensa de la nostra Escola compta amb experiència com a internacional andorrà després de participar a l’últim Torneig de Desenvolupament Sub 16.

«Representar el teu país és un mèrit per tu i tenir una experiència a un país que no és el teu i anar-te’n de viatge i jugar el que més t’agrada és una gran experiència», va dir el defensa.

Robinat (dret, el segon per l’esquerra) va ser titular contra Liechtenstein (Foto: FAF)

Robinat va jugar els tres partits del torneig a Malta. Andorra va acabar al segon lloc amb dos empats i un triomf contra Liechtenstein per 1-0, partit que Robinat va ser titular.

«Vam treballar molt el partit. Era un partit difícil i al final amb un córner vam aconseguir la victòria. El torneig va servir per saber cóm es juga el futbol de veritat: aquí tenim un ritme però arribes allà i tens un ritme diferent. Si he arribat a la selecció és gràcies a l’Inter: el treball que es fa aquí serveix», va recordar.

AMB GANES D’ARRIBAR LLUNY

Marcos avui és un jugador molt important al nostre futbol base: ha jugat onze partits al campionat de Primera Divisió de la categoria Cadet i ha fet un gol.

«Està clar que vull jugar professionalment. És un somni difícil però treballaré per ser-ho. L’Inter? És un gran equip a la Lliga Andorrana però si vols viure del futbol has de passar fronteres perquè Andorra es queda petit», va assegurar.

Marcos és germà de Javier Robinat, jugador del nostre equip Juvenil i que ha estat convocat amb el primer equip de l’Inter en dues jornades de la Lliga Nacional 2017-18.

«És un somni jugar al primer equip de l’Inter. Està clar que és més difícil arribar a lligues espanyoles però arribar al primer equip seria un somni. Trobo que té un bon ritme de joc», va finalitzar Marcos Robinat.