Publicado el

Per consolidar-nos

Albert Virgili al moment de fer el seu gol. Va ser l’1-1 momentani.

L’Inter d’Escaldes va assolir una victòria molt important per agafar confiança a l’última part de l’any. El nostre equip s’apropa al seu últim objectiu aquesta temporada.

L’Inter va guanyar per 3-1 contra la UE Santa Coloma, en un partit fonamental per agafar la millor posició possible per tancar la Lliga 2017-18.

Malgrat l’obertura del marcador per part del rival molt aviat amb un penal, el nostre equip va trobar-hi espai per fer el seu joc. Durant la segona part l’Inter va cedir una mica més de terreny, tot i mantenir el control de la pilota.

VEGEU MÉS FOTOS DEL PARTIT CONTRA LA UE SANTA COLOMA

Virgili, Xavi Andorrà i Maicon van marcar els gols del nostre equip. Per altra part, els dos juvenils de l’equip; Xavi Enes per una banda va fer el seu debut a Primera Divisió alhora que Álex Puga va sumar el seu tercer partit a la màxima categoria del futbol andorrà.

Després d’aquest triomf, l’Inter compta amb 31 punts mantenint el sisè lloc, una mica més a prop de la UE Santa Coloma que els superen per un punt, a falta de tres jornades per finalitzar la Lliga.

Xavi Enes al seu debut a la Primera Divisió

FORÇA VIRGILI

La notícia trista de la jornada va ser la lesió d’Albert Virgili al minut 30 de partit, moments després d’haver marcat el seu gol. Va ser substituït per Baixinho.

El davanter tarragoní va patir una lesió al genoll esquerre que serà diagnosticat el més aviat possible, a l’espera que no sigui greu.