Publicado el

«Només tinc paraules d’agraïment»

Tot i guanyar, l’últim partit de l’Inter d’Escaldes no va acabar del tot amb bones sensacions: la lesió d’Albert Virgili manté la preocupació dins de la plantilla.

La imatge de «Virgi» surtint del camp subjectat per altres jugadors va estremir. En hores d’ara el nostre davanter camina amb crosses a falta del diagnòstic definitiu.

«Només fer-me la lesió, molts companys es van preocupar i fins i tot volien baixar-me en cotxe cap a Tarragona. Malgrat la lesió tot són coses bones i positives, com sempre diem som una família», va dir Virgili.

Cinc gols en deu partits és el registre del davanter tarragoní que va marcar el seu últim gol contra la UE Santa Coloma, el mateix dia de la lesió al genoll esquerre.

«Durant aquests dies practicament tots m’han enviat whatsapps d’ànims i suport, igual que el cos tècnic i la directiva. Només tinc paraules d’agraïment per tots», va afegir.

Virgili celebrant el seu gol contra la UE Santa Coloma. Que no sigui l’últim!

NO ÉS L’ÚNIC CAS

En l’espera de la ressonància magnètica per confirmar la lesió, Albert Virgili podria afegir-se a la llista de lesionats greument que ha patit el nostre equip durant la temporada, com Renato i Oriol Fité.

Dimecres, el diari Bondia va fer una publicació destacant la lesió de Virgili dins d’altres casos al futbol andorrà.