Publicado el

Tot en ordre

Óscar Reyes va marcar un doblet

L’Inter d’Escaldes va fer un pas important al seu objectiu d’assolir el cinquè lloc de la classificació, després d’aconseguir una victòria amb un molt bon gust de boca.

El triomf per 3-0 davant la Penya Encarnada dona més tranquil·litat de cara al tancament de la Lliga 2017-18 perquè es manté la possibilitat de lluitar per la millor posició possible. A més la victòria permet l’Inter imposar-se al mateix rival que li va fer caure per últim cop.

VEGEU MÉS FOTOS DEL PARTIT CONTRA LA PENYA ENCARNADA

L’Inter va patir baixes d’última hora com Alberto Lopo per lesió, a més de Rayco i Xavi Andorrà durant el partit. Malgrat això, amb una primera part d’equilibri, el nostre equip va surtir amb més profunditat pels costats durant la segona part. La solidesa defensiva permet l’Inter tancar un partit amb la porteria a zero després de dos mesos.

Per si no n’hi hagués prou, Álvaro Caldeiro va fer el seu debut a la Primera Divisió. El migcampista és el tercer jugador del nostre futbol base en fer el seu debut a la màxima categoria del futbol andorrà aquesta temporada després d’Álex Puga i Xavi Enes.

Gallo va marcar el primer gol de la jornada