Publicado el

Sobre gespa natural

Entrenament de l’Inter durant la temporada 2016-17

El primer equip de l’Inter d’Escaldes torna a viure l’experiència de jugar sobre gespa natural: el proper partit contra l’FC Encamp va ser programat a l’Estadi Comunal.

El motiu principal és que el rival està jugant-se la permanència amb la Penya Encarnada i tots dos equips han de jugar alhora quan falten només dues jornades per tancar la temporada.

El nostre partit es juga diumenge a les 12 hores a l’històric estadi del país, mentre que el Centre d’Entrenament de la FAF (sovint el camp de la Primera Divisió) serà utilitzat per al partit de la Penya i la UE Santa Coloma.

L’Inter no jugava un partit oficial al Comunal des de la Lliga 2015-16, quan el nostre equip hi era a la Segona Divisió andorrana.

L’Inter en un partit de la Lliga 2015-16. Dels jugadors a la foto, Xavi Andorrà és l’únic que hi és a l’actual plantilla.

 

SETMANA AMB MÉS CANVIS

A part del camp del partit, un altre canvi per al primer equip de l’Inter és l’entrenament: amb dimarts festiu, la sessió serà dimecres al Prat del Roure de la nostra parròquia.