Publicado el

Els vells rockers

L’Inter d’Escaldes segueix fent notícia, ara a la premsa internacional: el prestigiós diari Sport publica un reportatge amb els nostres quatre jugadors catalans com a protagonistes.

Joan Bayona, Alberto Lopo, Xavi Gallart «Gallo» i Albert Virgili són els jugadors destacats al reportatge del suplement en català del periòdic esportiu espanyol.

«Els seus noms són familiars per als seguidors del futbol català (…) Tots quatre encara competeixen. Ho fan en un altre país. Un país no gaire llunyà i que els ofereix la possibilitat d’ajudar a créixer els seus equips. En aquest cas, l’Inter d’Escaldes», diu el reportatge.

Els quatre protagonistes de la publicació de l’Sport

L’Sport destaca la dada que el nostre entrenador Álex Somoza és més jove que els quatre transfronterers del nostre equip. A més es fa una petita descripció dels vells rockers i la seva il·lusió de jugar a l’Inter.

«Fundat en 1991, l’Inter Club d’Escaldes va fent salts de qualitat al llarg del temps, cosa a la qual contribueixen els quatre catalans de la plantilla», manifesta el diari.

Per si no n’hi hagués prou, es destaca l’Inter com «una entitat que pensa en el futur» i que un bon senyal n’és el títol de la Primera Divisió assolit pel nostre equip Juvenil.