Publicado el

Ens mereixíem un altre final

L’Inter d’Escaldes va tancar la temporada 2017-18 amb una derrota inesperada sota un intens xàfec. El somni d’assolir el cinquè lloc va finalitzar com una gerra d’aigua freda.

Una golejada en contra per 7-0 contra la UE Santa Coloma va acabar amb la il·lusió d’aconseguir una alegria a l’últim partit de Lliga dins d’una temporada amb molt bones sensacions. El nostre equip va estar lluny del nivell mostrat en altres jornades.

VEGEU MÉS FOTOS DEL PARTIT CONTRA LA UE SANTA COLOMA

El juvenil Álvaro Caldeiro va sortir al camp per primer cop com a titular i va jugar tot el partit. Un altre juvenil, Javier Robinat, va fer el seu debut a la Primera Divisió quan va ingressar a la mitja part. El porter Marc Navarro també va tenir el seu debut a la màxima categoria durant la segona part.

L’Inter tanca la temporada 2017-18 al sisè lloc amb 35 punts. És la màxima quantitat de punts d’un equip al seu primer any d’ascens des que la UE Santa Coloma va assolir 39 punts a la temporada de Lliga 2008-09.

Ara la plantilla acaba el seu planning d’entrenaments i comença les vacances. Fins la pròxima temporada!

Segon partit d’Álvaro Caldeiro a la primera Divisió, el primer com a titular