Publicado el

La base no s’atura

Tot i acabar algunes competicions nacionals de futbol base, la nostra Escola no s’atura: aquest cap de setmana segueix l’activitat amb diferents campionats.

Dissabte es juguen les finals del Memorial Canut 2018 al Centre Esportiu Els Serradells i les nostres categories Aleví A, Cadet A i Juvenil hi participen per buscar un nou títol de la temporada.

Per la seva banda, les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví juguen dissabte una sèrie de partits amistosos de futbol-7 contra altres clubs del país al Prat del Roure de la nostra parròquia.

La programació de tots els partits serà anunciada al nostre web aviat.

Martí Aguilera, porter del nostre equip Cadet

SUBCAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ

El nostre equip Cadet B havia estat campió d’aquesta temporada de futbol sala, quan va guanyar l’Eliminatòria Grup 1C. Diumenge va tenir l’oportunitat d’afegir un nou títol però malauradament va caure a la final de la Copa Federació contra l’FC Santa Coloma B per 5-2.

VEGEU MÉS FOTOS DE LA FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ DE FUTBOL SALA

LA CIRERA DEL PASTÍS

El nostre equip Aleví A va tenir un rendiment molt destacat a la Lliga Primavera 1A. El seu últim partit contra l’FC Lusitans va acabar amb una victòria per 10-0 i li permet tancar la temporada al segon lloc de la classificació amb 14 punts.

L’equip B de la categoria va estar molt a prop d’aconseguir un punt contra l’FC Santa Coloma A però va caure per 2-1 a l’últim minut de joc.