Publicado el

Tenim Campus!

Part del cartell oficial del Campus

L’Inter d’Escaldes no vol quedar-se enrere aquest estiu. El nostre club entra als terrenys de joc durant les vacances escolars per desenvolupar el Primer Campus Formatiu de Tecnificació.

Nens i nenes entre 5 i 13 anys podran gaudir d’aquesta activitat d’estiu que es durà a terme del 23 al 28 de juliol. La principal característica del nostre Campus serà desenvolupar el treball tècnic amb l’actitudinal: hi haurà la possibilitat que els pares es troben amb la psicopedagoga per qualsevol inquietud del jugador.

El Campus compta amb cares conegudes del nostre club: el migcampista Sergio Moreno i l’entrenador del juvenil Iván Monti seran monitors, el davanter Xavi Gallart «Gallo» és el director amb el nostre Team Manager Jordi Pujol, l’exdefensa del club José García Pacheco és el coordinador. Per si no n’hi hagués prou, l’internacional andorrà Marc Pujol hi participa com a monitor.

Per inscriure’s cal emplenar la butlleta d’inscripció disponible en la presentació del Campus al nostre web, a més de trobar més informació sobre horaris, trajectes i activitats.

Marc Pujol és un dels monitors del Campus