Publicado el

Alegries per tancar

L’Inter d’Escaldes va assolir triomfs molt importants quan s’acaba la temporada 2017-18 de futbol base. Totes les categories de la nostra Escola van tenir activitat aquest cap de setmana.

FLORIDA PRIMAVERA

Dos títols va aconseguir el nostre club al Torneig Primavera 2018, disputat al Prat del Roure de la nostra parròquia per a categories més petites. Tota una jornada de futbol molt intens amb el suport de pares, entrenadors i jugadors de categories superiors.

VEGEU MÉS FOTOS DE L’INTER AL TORNEIG PRIMAVERA 2018

L’Inter va guanyar la categoria Prebenjamí de manera imbatuda. Per la seva banda, l’equip A de la categoria Aleví va assolir el capdavant del torneig però l’equip B va acabar a la segona posició, doncs tots dos equips van celebrar el títol units. A la categoria Benjamí, l’equip B va tancar el torneig al segon lloc mentre que l’A hi va acabar quart.

Partits entre equips germans: l’Aleví A contra l’Aleví B

 

RESULTATS DE L’INTER AL TORNEIG PRIMAVERA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 5-0 UE Engordany
Prebenjamí 4-0 FS La Massana
Prebenjamí 7-2 FC Santa Coloma
Benjamí A 1-3 FC Ordino
Benjamí A 2-3 UE Engordany
Benjamí A 3-0 FS La Massana
Benjamí A 1-3 Benjamí B
Benjamí B 1-1 FC Ordino
Benjamí B 2-0 FS La Massana
Benjamí B 1-2 UE Engordany
Aleví A 5-0 FC Ordino
Aleví A 2-0 FC Santa Coloma
Aleví A 3-0 FS La Massana
Aleví A 0-4 Aleví B
Aleví B 1-0 FC Ordino
Aleví B 1-1 FS La Massana
Aleví B 0-0 FC Santa Coloma

 

INFANTIL AL PODI

La categoria Infantil tanca la seva temporada al tercer lloc de la classificació amb la UE Santa Coloma, el mateix rival que dissabte el nostre equip li va guanyar per 3-0. Els dirigits per Xavi Andorrà compten amb 13 victòries, un empat i quatre derrotes a la classificació final.

 

SENSE COPES AL CANUT

El nostre club no va aixecar trofeus a les finals del XXXIV Memorial Canut de futbol sala en parits jugats al Centre Esportiu El Serradells: el Juvenil va caure per 2-0 contra l’FC Encamp, el Cadet va perdre per 4-2 contra l’FC Santa Coloma i l’Aleví va tenir una derrota contra l’FC Encamp per 6-1.

El Juvenil al Memorial Canut (foto: FAF)