Publicado el

Fent números

L’Inter d’Escaldes va tancar la temporada 2017-18 com el segon millor rendiment en la història d’un equip al seu primer any en la màxima categoria del futbol andorrà. Dins la plantilla també fa comptes alegres.

El nostre equip va utilitzar 35 jugadors durant tota la temporada. Sumant els 30 partits disputats (Lliga, play off i Copa Constitució), és possible obtenir algunes conclusions:

– JOSEP MARIA CABANES és el jugador amb més presències de la temporada amb 28 partits. El defensa va sortir d’inici en 25 oportunitats.

– JOAN BAYONA és el jugador amb més partits com a titular: 27. El porter només es va quedar a la banqueta en dues ocasions.

– GALLO i JOSELE van acabar la temporada com a golejadors de l’Inter amb 8 gols. Josele va comptar amb dos penals.

– A la classificació dels nostres pitxitxis, VIRGILI i PAPU van acabar amb cinc gols, ÓSCAR REYES n’acaba amb 4, GERMÁN i MAICON van marcar-ne 3. Altres tres jugadors van marcar dos gols i altres quatre van marcar-ne un. S’afegeix un gol en pròpia porta.

– 9 juvenils van entrar en les convocatòries del primer equip. ÁLVARO CALDEIRO i XAVI ENES van ser titulars en un partit. ÁLEX PUGA va ser el juvenil amb més presències (3), sempre sortint des de la banqueta.

– El jugador més veterà va ser EUGENIO PERALTA «PAPU» (nascut el 1977). El jugador més jove que va participar al primer equip va ser ÁLEX PUGA (nascut el 2001). Tots dos jugadors fan 24 anys de diferència.