Publicado el

«Volem formar millors persones»

El Campus Inter d’Escaldes comença a agafar forces per al proper estiu. El coordinador general del Campus és un vell conegut del nostre club i confessa la seva il·lusió per desenvolupar l’activitat.

José García Pacheco va jugar quatre partits amb la samarreta del primer equip durant l’inici de la temporada 2017-18. Avui el defensa desenvolupa una nova tasca com a coordinador del nostre Campus.

«L’empresa Tecnigol juntament amb l’Inter ‘Escaldes tenim l’objectiu de millorar la tècnica individual dels participants i els aspectes emocionals que s’inclouen al rendiment esportiu, sempre gaudint de l’esport que més ens apassiona amb tecnificadors que són o han estat jugadors de futbol», va manifestar García.

El Campus es durà a terme del 23 al 28 de juliol i n’espera rebre nens i nenes entre 5 i 13 anys amb el valor significatiu de desenvolupar-se com a jugadors de futbol dins i fora del camp.

«Volem que els nens milloren esportivament alhora que s’adquereixen recursos i eines per ser millors persones», va dir l’exdefensa del Palamós, L’Hospitalet i Eivissa, entre d’altres.

Les inscripcions del Campus estan obertes. Al menú CAMPUS del nostre web podeu trobar la descripció de l’activitat i descarregar la butlleta d’inscripció.

José García amb els seus fills. El Campus Inter promet ser molt familiar.