Publicado el

Un altre cop

Sergio Moreno novament porta el nom de l’Inter d’Escaldes al terreny internacional. El nostre capità està convocat amb la selecció absoluta d’Andorra per al partit de diumenge contra Cap Verd.

Moreno va rebre la notícia després d’entrenar des de dilluns amb l’absoluta a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. La plantilla de la Tricolor viatja cap a la ciutat portuguesa d’Almada per jugar l’amistós contra la selecció del país illenc.

El nostre capità compta amb 59 partits internacionals amb Andorra. L’últim partit jugat va ser contra Portugal a l’Estadi Nacional el 7 d’octubre de 2017, quan va enfrontar-se Cristiano Ronaldo i els seus companys. Després d’això, Sergio va veure els partits contra Letònia i Liechtenstein des de la banqueta.

Moreno va jugar 25 partits de la temporada 2017-18 amb l’Inter d’Escaldes i va marcar dos gols. La regularitat del nostre capità ha estat fonamental per mantenir-se a les convocatòries de l’absoluta d’Andorra.

Sergio Moreno contra Cristiano Ronaldo. El nostre migcampista va jugar els últims cinc minuts davant Portugal.