Publicado el

«Va ser un moment eufòric»

Continuen les reflexions un cop acabada la temporada oficial 2017-18. Encara queda en la memòria el campionat de Primera Divisió de la nostra categoria Juvenil i cal recordar l’autor del gol que va segellar el títol.

Luke Pullen va marcar al minut 82 per capgirar el marcador contra la UE Santa Coloma A i permetre l’Inter guanyar el partit per 2-1 i assolir el capdavant definiu de la classificació.

«Vaig tenir la sort d’estar en aquesta posició. Vaig sentir tot el meu equip darrere meu per portar aquesta copa. Va ser un moment eufòric», va dir el davanter.

De pare anglès i mare francesa, Luke va néixer a Andorra la Vella fa 16 anys. Porta tres temporades al nostre club i el títol de l’equip Juvenil ha estat el seu màxim èxit.

«Des que vaig arribar he vist el club anar d’un club gran a un lloc més enllà. Sempre serem més», va manifestar Pullen fent servir el nostre eslògan.

Luke amb la seva cara plena de gol després de marcar contra la UE Santa Coloma A

TORNEIGS D’ESTIU PER LA BASE

Els nostres equips Juvenil i Infantil continuen amb els entrenaments de cara al proper repte: la Cerdanya Cup, que es juga del 29 de juny al 1 de juliol.

Més a prop és la 16a edició del torneig MIC Football 7 que es desenvolupa al Principat el 2 i 3 de juny. L’Inter d’Escaldes es presenta amb les categories Prebenjamí i Benjamí. Podeu veure el calendari de partits aquí.

https://platform.twitter.com/widgets.js