Publicado el

Els 60 partits «morenets»

Sergio Moreno contra Cap Verd (imatge: captura de pantalla RTP Àfrica)

Sergio Moreno assoleix una nova fita en la seva carrera internacional: el capità de l’Inter d’Escaldes va jugar el seu seixantè partit amb la selecció absoluta d’Andorra i va acabar amb un bon gust de boca.

El migcampista va disputar els últims cinc minuts de l’amistós entre la Tricolor i Cap Verd, jugat a Almada (Portugal). El partit va acabar sense gols, doncs la nostra selecció es manté imbatuda enguany.

A causa de la definició del trofeu Cidade de Almada, es va decidir un guanyador amb una tanda de penals. Sergio Moreno va marcar el segon llençament però finalment Andorra va caure per 4-2.

Penal de Sergio Moreno (imatge: captura de pantalla RTP Àfrica)

Abans l’entrenador de la nostra categoria Aleví Ludovic Clemente havia començat com a titular i va jugar fins al minut 73. Un xut de fora de l’àrea de «Ludo» va ser la millor oportunitat d’Andorra per obrir el marcador. Aquest partit va ser la 25a internacionalitat del migcampista.

Ludo Clemente després de xutar a porteria (imatge: captura de pantalla RTP Àfrica)