Publicado el

L’Inter és Mundial

Comença la festa del futbol que tant s’anhela que arribi cada quatre anys: la Copa del Món, que enguany es duu a terme a Rússia. Tant que som l’Inter, jugadors de la nostra plantilla valoren les seves seleccions abans de l’esdeveniment més important a nivell de seleccions.

Brasil arriba com a el país amb més títols (en té cinc), tot i guanyar per últim cop fa 16 anys. L’actual selecció brasilera arrossega onze partits imbatut.

«Brasil és la selecció favorita per guanyar aquesta Copa del Món perquè no ha perdut cap partit amistós des que va classificar-ne. Neymar està passant per un gran moment i el seleccionador Tite només té bones intencions amb l’equip. Podria haver-hi una final entre Brasil i França i evidentment guanya Brasil», diu el nostre migcampista Maicon dos Santos.

Espanya vol repetir l’èxit del 2010 quan va aixecar la Copa, però, les últimes hores van estar amb molta tensió i van acabar amb la destitució del seleccionador Julen Lopetegui arran la difusió del seu fitxatge pel Reial Madrid. Malgrat això, La Roja no perd des de fa 20 partits.

«Fa anys que Espanya està a un bon nivell. Hi ha un bon treball com a equip i a més individualment hi ha grans jugadors. La resta de seleccions té un respecte molt gran per Espanya. Crec que podria arribar fins la final, però, s’ha de tenir una mica de sort i fer bons partits als moments importants sense cometre errors», valora el nostre defensa Óscar Reyes.

El primer rival d’Espanya serà Portugal, partit que serà un autèntic derbi. La selecció lusitana és l’actual campiona d’Europa i va visitar Andorra durant el seu camí cap a Rússia.

«La unió que existeix entre els jugadors és molt gran. Molta gent pensa que Portugal és només Cristiano Ronaldo, n’estan equivocats! La fortitud és l’equip. M’agradaria que la final fos Portugal contra Espanya», reflexiona el nostre davanter Renato Ribeiro.

Mèxic és un participant permanent a les copes del món: n’ha estat en 16. La selecció asteca va quedar-se aturada als vuitens de final en els últims sis Mundials.

«Mèxic té molts jugadors que tenen experiència a Europa i que la’n tenen d’altres copes del món. Crec que Mèxic avança cap a quarts de final. El rival a batre hauria de ser Alemanya al primer partit, si se n’aconseguís començaria a formar-se la confiança per la resta de partits», manifesta el nostre porter Odín Patiño.