Publicado el

Tots units per una bona causa

La solidaritat és també un dels nostres objectius. Part de la plantilla de la temporada 2017-18 va participar a l’activitat «12 hores contra el càncer» quan es va jugar un partit amistós contra l’FC Andorra.

Els integrants de l’Inter van reforçar una selecció de la Lliga andorrana dirigida per Luis Blanco i Guillermo Burgos per enforntar-se l’FC Andorra, club del Principat que juga a la Primera divisió catalana.

Els germans Sergio i Javi Moreno, Óscar Reyes, Maicon dos Santos i Eugenio Peralta «Papu» van integrar la selecció de la Lliga que tenia com a delegat el nostre utiller José Ramón Pascual «Pasqui». A més el nostre col·laborador Urko Lucas va recordar els seus temps de jugador quan va ingressar a la segona part. Xavi Andorrà i Renato Ribeiro van fer costat fora del camp.

VEGEU LES FOTOS DELS INTEGRANTS DE L’INTER AL PARTIT

Per la seva banda, l’FC Andorra va comptar amb el nostre entrenador de l’Aleví Ludo Clemente i el nostre exdavanter Roberto Carlos Gomes, campió de Segona Divisió amb l’Inter a la temporada 2016-17. De fet, Roberto Carlos va marcar un gol al partit que va acabar amb triomf per l’FC Andorra per 4-0.

El partit va servir per tancar una jornada amb molta solidaritat a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. Els nostres cors blaus i negres també van participar-hi per aportar un granet de sorra.

Un xut de Sergio Moreno a prop de la porteria de Xisco Pires de l’FC Andorra