Publicado el

«És un exemple que formeu part de la parròquia»

Trini Marín durant el dia del 40è aniversari de la parròquia (Foto: Comú E-E)

Escaldes-Engordany va fer 40 anys aquest mes de juny. L’aniversari ha estat ple d’esdeveniments i l’Hble. Sra. Trini Marín, Cònsol Major, valora l’Inter Club d’Escaldes dins de les institucions de la nostra parròquia.

Un dels propòsits fonamentals de l’Inter és transmetre la seva pertenència a la parròquia. Bona part de la plantilla del primer equip i del futbol base resideix a Escaldes-Engordany, el camp del Prat del Roure és un lloc principal de desenvolupament del club i el nostre despatx a la Plaça Coprínceps és un punt de referència per les tasques administratives.

«Crec que és un exemple que clubs, com l’Inter d’Escaldes, formin part de la parròquia perquè desprenen una sèrie de valors com l’esforç, el treball en equip o la integració que són molt importants actualment i no podem perdre», diu la Cònsol Major.

Trini Marín durant un partit de la selecció andorrana de futbol

El nostre club gaudeix sovint de les instal·lacions esportives de molt bon nivell que la nostra parròquia hi disposa, producte de la política esportiva que el Comú està impulsant per als escaldencs.

«El Comú aposta plenament per impulsar la pràctica de l’esport entre la població i, especialment, entre els joves i els infants. Per aquest motiu, les escoles esportives són una de les majors apostes des departament d’Esports, juntament amb la programació d’esdeveniments esportius que inclouen diverses disciplines i l’adequació i manteniment de les instal·lacions esportives de la parròquia. De la mateixa manera, les activitats que s’ofereixen en períodes de vacances escolars, com els Esports d’Estiu, que enguany compleixen 30 anys, són una excel·lent alternativa», manifesta Trini Marín.

L’Inter d’Escaldes va agafar protagonisme durant els últims anys després del títol de Segona Divisió 2016-17 i d’assolir la segona millor temporada d’un equip al seu primer any a la màxima categoria.

«Per a la nostra família, l’esport és cabdal. De fet, sempre hem intentat inculcar als nostres fills la importància de practicar esport», conclou la Cònsol Major d’Escaldes-Engordany.