Publicado el

Moltes gràcies, Somo!

L’Inter d’Escaldes oficialitza que Álex Somoza no continua com a entrenador del primer equip. «Somo» va estar al nostre club per tres temporadas i va entrar a la història.

La directiva i Somoza van acordar posar fi al contracte de l’entrenador que va arribar al nostre club a la temporada 2015-16 per assumir el repte de tornar a la Primera Divisió. De fet, «Somo» va dirigir el nostre primer equip a l’únic títol oficial: la Lliga de Segona Divisió 2016-17.

Juntament amb Álex Somoza, no continuen al cos tècnic del primer equip el segon entrenador Sebastián Varela, el preparador físic Lluis Bigordà i la fisioterapeuta Berta Juncosa.

L’Inter desitja el millor a tots ells per aportar els seus coneixements i desenvolupar la seva feina amb passió. En hores d’ara la nostra directiva busca un nou entrenador que serà oficialitzat el més aviat possible.

Álex Somoza amb la copa de Segona Divisió 2016-17