Publicado el

Va votar i va guanyar!

Va arribar el dia per tancar un nou concurs de l’Inter d’Escaldes amb el premi major: la guanyadora del «Vota i guanya!» va recullir la seva samarreta després de participar-hi per triar la millor foto de la temporada.

Aline Prado Venâncio va sortir afavorida al sorteig de dilluns, transmet pel nostre Facebook, entre la resta de participants. Una samarreta de la segona equipació del primer equip va ser el premi que la nostra aficionada s’endú a casa.

«Estic molt contenta. Vaig saber sobre el concurs pel internet, per les xarxes socials de l’Inter que sempre segueixo. M’agrada l’Inter, sóc molt aficionada a causa del meu marit Maicon dos Santos i ara podré anar a veure’l amb la samarreta posada», va dir Aline un cop que va rebre el premi.

Aline amb el seu premi

Així com ella, onze persones van triar la foto «L’amistat comença dins del camp» com a la millor foto de la temporada. Aquesta imatge estarà penjada al nostre despatx.

«Em va cridar l’atenció perquè són nens petits amb la cara plena de felicitat. És un moment molt maco que és possible viure gràcies al futbol», va manifestar la nostra guanyadora.

Aquesta foto va guanyar el concurs «Vota i guanya»