Publicado el

Amb visió de futur

La família de l’Inter d’Escaldes és molt gran i volem destacar els nostres membres. Pere Simonet és un dels jugadors més emblemàtics del nostre futbol base a causa de les seves característiques de joc i la seva visió de joc.

«Ha estat molt emocionant. Aquesta visita no la esperava perquè són molt bons», va dir Pere Simonet després de la xerrada de part de la selecció absoluta davant alguns nens del nostre futbol base al març de 2017.

Segur que amb la mateixa il·lusió de tenir jugadors de la selecció absoluta d’Andorra al davant, el Pere va continuar el seu camí aquesta temporada: va ser un dels jugadors més regulars amb 21 presències oficials.

«Ha estat una temporada bona, però, hem d’estar més concentrats als partits. El que més m’agrada de l’Inter és que hem d’estar sempre competint», diu el migcampista.

El Pere durant la xerrada de la selecció absoluta d’Andorra amb el nostre futbol base en març de 2017

En total el Pere va jugar set partits a la Lliga de Segona Divisió Tardor, vuit partits a la Lliga 1B Primavera i n’altres sis a la Lliga 2A de futbol sala amb la categoria Aleví. La seva presència hi cridava l’atenció i no tan sols per ser un jugador que porta ulleres al moment de jugar.

«Tinc visió de joc. A més m’agrada fer passades, n’és una de les meves característiques», manifesta el Pere, amo d’un xut molt fort per la seva edat i que li permet marcar gols de lluny.

Pere Simonet Alorda va néixer el 23 de gener de 2007 a Escaldes-Engordany, fill de Víctor i Àngels, va arribar a l’Inter en 2013 i potser que continuï per molt i molt de temps.

«El meu somni és arribar al primer equip. He vist el primer equip entrenant i em fa il·lusió», conclou el Pere.