Publicado el

Moltes gràcies, Lopo!

L’Inter Club d’Escaldes acomiada el jugador amb més experiència com a professional que ha passat pel nostre club. El nostre agraïment permanent per a l’Alberto Lopo que marxa per desenvolupar una feina de futur al club del seu cor.

Malgrat la intenció inicial de l’Inter i del mateix jugador per continuar, Lopo va acceptar l’oferta del RCD Espanyol de Barcelona per agafar l’equip Cadet A com a segon entrenador.

Lopo marxa de l’Inter després de jugar dotze partits a la temporada 2017-18, tots com a titular. El defensa va marcar un gol a la tanda de penals contra la UE Engordany que va permetre accedir a les semifinals de la Copa Constitució 2018.

És un gran honor per a l’Inter d’Escaldes haver-hi comptat amb un jugador amb més de 400 partits a la Primera Divisió d’Espanya i amb una pre-convocatòria a la selecció espanyola, però, més honor ens fa haver-hi comptat amb un esportista intatxable i una persona amb humilitat i companyonia.

Sense cap mena de dubtes, Alberto Lopo estarà a la nostra galeria de grans jugadors. Moltes gràcies per donar-nos el privilegi de gaudir-te. Seràs sempre benvingut a casa teva, l’Inter d’Escaldes!

Pluja
Fins aviat, Alberto!