Publicado el

Retrobant un vell amor

Xavi Andorrà contra Theo Walcott al partit de l’absoluta contra Anglaterra el 6 de setembre de 2008 (foto: Getty Images).

La selecció absoluta d’Andorra ha començat els entrenaments de cara al partit amistós contra els Emirats Àrabs Units el proper 18 d’agost a Àustria. Durant aquesta etapa està participant un jugador que compta amb moltes històries amb la Tricolor: Xavi Andorrà.

Un dels nostres capitans va demanar la possibilitat de participar-hi durant aquest període d’estiu per arribar de la millor manera a la pretemporada de l’Inter. El cos tècnic de la selecció va aprovar la seva petició i avui el Xavi s’entrena amb el grup de jugadors de la Lliga Nacional.

Tot i no garantir una preconvocatòria, el fet que el nostre migcampista hi sigui a prop de l’absoluta sembla molt especial. Andorrà compta amb 26 partits internacionals amb la selecció entre 2005 i 2013 i va enfrontar-se amb jugadors com Frank Lampard, Ivan Rakitić i Petr Čech, entre d’altres.

Juntament amb el Xavi Andorrà, l’Inter d’Escaldes compta amb un altre jugador durant aquest període d’entrenaments de l’absoluta: Sergio Moreno, que el darrer mes de juny va assolir el seu 60è partit internacional quan Andorra va empatar contra Cap Verd.

Xavi Andorrà va jugar 13 partits a la temporada 2017-18 i va marcar-hi dos gols