Publicado el

Tot queda en família

L’Inter d’Escaldes està ple d’històries per descobrir, com els germans Martín: el David és un dels jugadors del nostre Aleví, per la seva part, l’Anna continuarà essent una de les nenes pioneres del club.

El David Martín (nascut el 28 d’octubre del 2007) porta tres temporades al futbol base de l’Inter. El nostre migcampista enguany va participar a l’equip B de la categoria Aleví, assolint el tercer lloc de la Lliga Tardor i el cinquè lloc de la Lliga Primavera, a més de la quarta posició a la Lliga 2A de la seva categoria al futbol sala.

«Estic molt content per la nostra temporada. Recordo un partit contra l’FC Santa Coloma que anavem perdent 1-0 i vam empatar, després el meu amic Pere (Simonet) va marcar el 2-1 i vam guanyar, va ser-ne molt xulo. Els entrenadors són molt xulos. El Ludo (Clemente) ens deia que el resultat és igual, el més important és divertir-nos», destaca el David.

Per la seva banda, l’Anna Martín (nascuda el 4 de novembre del 2010) compta amb una història molt especial: per fer costat al seu germà, es va decidir-se per entrenar amb la categoria Prebenjamí. Va ser la primera dona en integrar el nostre futbol base des de l’any 2016. L’Anna va rebre amb sorpresa la notícia de comptar amb un equip femení per la temporada 2018-19.

«Em fa molt feliç saber que tindrem un equip femení, vull jugar un partit 3×3. El meu somni? Que hi siguin molts a l’Inter. Vingueu a l’Inter que ens hi passarem molt bé», manifesta l’Anna.

Els dos fills de la Simi i el Nacho van néixer a Barcelona, però, compten amb la nacionalitat andorrana. També ells són escaldencs. I per si no n’hagués prou, són molt implicats amb l’Inter. Tot queda en família.