Publicado el

Aprofiteu-lo, nenes!

Sara Pelfort durant un partit del Benjamí la darrera temporada

Una gran notícia per a les nenes de l’Inter, que enguany estan destinades a ser les nostres noves protagonistes: el nostre club les tindrà condicions especials d’abonament durant el seu primer any.

La direcció de l’Inter Club d’Escaldes ha determinat que les dones que s’hi integrin només facin el pagament de la quota d’inscripció que inclou el material esportiu (90 euros).

Amb aquesta rebaixa, el nostre club vol fomentar el desenvolupament del futbol femení i que les nostres noies tinguin el seu espai dins d’una de les Escoles més importants d’Andorra.

ENCARA NO US HI APUNTEU?

Juntament amb les noies, els homes del nostre futbol base de totes les categories han d’adreçar-se a la recepció del camp del Prat del Roure de la nostra parròquia per afegir-se a l’Inter d’Escaldes.

A l’indret esmentat trobareu un full d’inscripció similar al que podeu descarregar en aquest enllaç. El més aviat possible tindrem els horaris definitius d’entrenaments de totes les categories, tot i que farem servir el camp del Prat del Roure per les categories més petites.

Les inscripcions per a la nostra base estan obertes juntament amb el llançament de la campanya Som de l’Inter que ha estat un èxit.

 

Anna Martín és una altra nena que podrà aprofitar les noves condicions d’abonament.