Publicado el

Moments per emmarcar

El despatx de l’Inter d’Escaldes ha d’estar ple del nostre esperit i, per aquesta raó, a partir d’aquesta setmana s’exhibeixen diferents fites de la darrera temporada, a més de la foto guanyadora del concurs «Vota i guanya».

Quatre fotografies van afegir-se dins de la nostra seu social amb l’objectiu de retratar moments importants del nostre club a la temporada 2017-18.

Una foto molt especial és el moment de l’abraçada final després d’un partit de la categoria Benjamí al març, que va ser seleccionada mitjançant el concurs «Vota i guanya» amb la col·laboració de tots vosaltres.

El títol de la Primera Divisió del nostre equip Juvenil, l’alineació del partit dels quarts de final de la Copa Constitució que vam superar la UE Engordany i l’Alberto Lopo amb la nostra samarreta són els altres moments que mai oblidarem per estar-hi penjats.

Esperem omplir el nostre despatx amb més imatges de vosaltres, entre tots SEREM MÉS!

Foto guanyadora del concurs i, al fons, l’onze inicial a la Diada de la Constitució.

 

L’Alberto Lopo i els nostres campions del Juvenil