Publicado el

A per més Inter-nacionalitats

La selecció absoluta d’Andorra tindrà aquest dissabte una altra prova per preparar el seu debut a la UEFA Nations League i, un altre cop, l’equip nacional compta amb presència de l’Inter d’Escaldes.

Sergio Moreno, un dels nostres capitans, està convocat per al partit amistós que Andorra juga contra la selecció d’Emirats Àrabs Units. El migcampista va completar 60 internacionalitats al darrer amistós de la Tricolor contra Cap Verd.

Per la seva banda, l’entrenador de la categoria Aleví de la nostra Escola, Ludo Clemente, també integra el llistat de convocats. Contra Cap Verd, el migcampista va jugar el seu partit número 25 amb l’absoluta.

La plantilla de la selecció marxa aquest dijous cap a Barcelona i l’endemà viatja cap a la ciutat de Grödig, Àustria, per al partit contra el país de l’Orient Mitjà.

Enguany Andorra està imbatuda després de dos partits amistosos: victòria contra Liechtenstein (1-0) i empat sense gols contra Cap Verd. La participació d’Andorra a la UEFA Nations League comença el 6 de setembre contra Letònia al país bàltic.

Ludo Clemente contra Portugal