Publicado el

El nostre esperit Inter

L’Inter d’Escaldes va rebre una notícia molt alentadora: la nostra imatge ha arribat a més de cinquanta països i, a més, serveix per a la solidaritat. Hem portat una història d’esperança cap a Polònia.

Szymon Borkowski i és un aficionat del futbol i va conèixer l’Inter d’Escaldes pel nostre web i les nostres xarxes socials. El 3 d’agost passat va fer 10 anys i va demanar un regal molt especial: una salutació del nostre club.

Doncs els nostres capitans Xavi Andorrà i Sergio Moreno van enviar-li una salutació per vídeo, sobretot, desitjant-li una bona recuperació perquè el Szymon pateix una malaltia que afecta el seu aparell digestiu i que sovint li fa estar als hospitals.

Segons el Pawel, germà del Szymon, les nostres salutacions «li van ajudar a millorar-se», a més de reconèixer que «va ser una gran sorpresa d’aniversari i que estava molt agraït de rebre aquest regal».

El Szymon amb la salutació del Xavi Andorrà (foto: Pawel Borkowski)

Per si no n’hagués prou, la nostra major sorpresa la vam rebre aquesta setmana durant una reunió de directiva del club, quan van picar la porta del nostre despatx i van deixar una postal des de Polònia. «Salutacions des de les nostres vacances a Szklarska Poręba, gràcies pel regal al meu germà», diu la postal signada pel Pawel.

Casos com aquest ens donen més força per continuar lluitant pel nostre objectiu de ser una referència dins del futbol andorrà amb esperit esportiu i amb ganes d’assolir l’excelència, sobretot, si sortim de les fronteres del Principat. És el nostre esperit Inter! Tots junts, SEREM MÉS!

Des de Polònia cap al nostre despatx. Dziękuję bardzo!