Publicado el

Benvingut, míster!

Ha arribat el dia! L’Inter d’Escaldes presenta el nou entrenador per al primer equip, l’Adolfo Baines. L’exporter compta amb experiència profesional i assumeix aquest repte amb il·lusió i motivació.

L’Adolfo Baines va acceptar la missió d’encapçalar el cos tècnic del primer equip de l’Inter després d’alguns dies de negociació. El nostre nou entrenador va signar un contracte per una temporada.

«Estic molt il·lusionat, la directiva m’ha parlat sobre el projecte esportiu que es molt interesant. L’Inter és un club amb moltes ganes de crèixer. Lluitar per un lloc per anar a Europa és molt atractiu per acceptar aquest repte», diu el nou entrenador.

Baines va començar la seva experiència a les banquetes com a entrenador del futbol base del Gimnàstic de Tarragona, i el 2011 va començar la seva etapa al primer equip del club tarragoní com a segon entrenador i entrenador de porters per cinc temporades. La seva feina a l’Inter serà la primera ocasió com a primer entrenador.

«Vull que el jugador estigui a gust, que li agradi que arribi l’entrenament, que arribi el dia de partit i, sobretot, que tingui el desig de crèixer. Jo sempre vaig tenir l’afany per millorar i el compromís col·lectiu d’anar tots junts», manifesta el nou míster.

L’Adolfo compta amb experiència com a porter professional per 16 temporades. El seu club de formació va ser el CA Osasuna i va jugar en clubs com Logroñés, Getafe, Tenerife i Gimnàstic de Tarragona en Espanya, a més de tancar la seva carrera al Milton Keynes Dons d’Anglaterra.

«Sempre dic que a tot copilot li arriba el cuquet de posar-se al volant. Aquest moment m’ha arribat, doncs agraeixo la directiva de l’Inter per confiar en mi», destaca.

La plantilla del primer equip de l’Inter torna dimarts als entrenaments de cara a la temporada 2018-19. Molt d’èxits, Adolfo! Amb tu, SEREM MÉS!