Publicado el

El nostre primer fitxatge

L’Inter d’Escaldes oficialitza el seu primer fitxatge de camp per al seu primer equip durant la temporada 2018-19. El davanter Genís Soldevila s’uneix al nostre projecte amb el repte d’assolir contundència davant la porteria rival.

El Genís era un jugador que fa temps estava apuntat com a prioritat per al nostre club a causa del seu bon joc i per la seva trajectòria que inclou equips com el Lleida Esportiu, el CF Balaguer i el Xàtiva, entre d’altres.

«És un nou projecte amb gent amb moltes ganes de que el projecte tiri cap amunt. La veritat és que n’estic molt il·lusionat», remarcava durant la seva presentació.

El davanter nascut a Balaguer fa 31 anys va arribar a l’Inter després de jugar durant tres temporades en la Segona B espanyola i també algunes temporades a la Tercera Divisió del país veí. Quan jugava a l’Ascó va coincidir amb el nostre davanter Albert Virgili i a més va coincidir al futbol base del Lleida Esportiu amb el nostre capità Sergio Moreno.

«Sóc un jugador ràpid, amb un bon un contra un, amb gol. Vull aportar el màxim a l’equip. M’agradaria millorar el que es va assolir la temporada i a partir d’aquí l’opció d’anar a Europa ens fa molta il·lusió», destacava.

El Genís ha començat els entrenaments amb la resta de la plantilla aquest dimarts, durant la primera sessió de treball d’aquesta temporada 2018-19. Molt d’èxit, Genís! Amb tu, SEREM MÉS!