Publicado el

La història vivent està aquí

Més que un jugador, un emblema: ningú més ha jugat tants partits per la selecció absoluta d’Andorra, de fet, és un dels jugadors actius amb més internacionalitats en tot el món. Per si no n’hagués prou, és el màxim golejador de la història de la Tricolor. El nostre club s’omple d’orgull de comptar amb Il Capitano: Ildefons Lima.

Sembla que els camins de l’Ilde i de l’Inter algun dia haurien d’unir-se, doncs, el 23 d’agost de 2018 quedarà marcat per a la nostra història, quan hem fet oficial el fitxatge del capità de la selecció andorrana.

«Molt content perquè és un projecte que està agafant una serietat molt important per al futbol del país i em sento orgullós de formar part d’aquesta família que és l’Inter», assegurava.

L’Inter és el dotzè equip dins de la seva trajectòria que inclou clubs a Itàlia, Suïssa, Mèxic, Espanya i Grècia, entre d’altres. Una carrera de 21 anys com a jugador professional i que avui, amb 38 anys, tindrà una etapa molt especial.

«Tinc una edat avançada per a un futbolista, però, mantinc el cuquet a la panxa abans d’un partit i això em manté viu. L’Inter és una aposta de futur que faig com a futbolista, tinc moltes ganes de començar a funcionar i fer coses maques pel club», destacava.

El defensa central mantindrà el seu ritme futbolístic amb l’Inter i amb la selecció absoluta d’Andorra, aleshores, quan comenci la UEFA Nations League el proper 6 de setembre al partit de la Tricolor com a visitant contra Letònia.

«Hi ha molt jugadors que conec de fa temps com el Sergio Moreno o el Josep Manel Ayala, que tinc molt bona relació fora del camp i que avui són els meus companys de vestidor, doncs espero que es tradueixi al camp», recalcava.

La figura d’Ilde Lima és una de les més reconegudes dins del país i segur que la seva arribada a l’Inter crida l’atenció pensant en la temporada 2018-19.

«Hem d’anar de mica en mica. Som un club petit, sense els recursos dels clubs que van a Europa, però, l’objectiu a llarg termini ha de ser assentar-se al play-off pel títol i lluitar pel màxim, encara de ser conscients de que som un equip petit que ha d’anar creixent», concloïa.

L’Ilde comença els entrenaments amb la resta de la plantilla aquesta setmana pensant en fer història amb l’Inter d’Escaldes. Molt d’èxit, Ilde! Amb tu, SEREM MÉS!