Publicado el

Un altre equip per continuar creixent

El projecte esportiu de l’Inter d’Escaldes s’expandeix cada vegada més amb l’oficialització d’una idea que rondava fa temps dins del nostre club: la creació d’un equip filial, que comença a participar a la Lliga de Segona Divisió 2018-19.

L’equip filial del nostre club, també conegut com l’Inter B, comptarà amb una plantilla amb prop de quinze jugadors de la categoria sènior menors de 24 anys que seran acompanyats per juvenils del nostre futbol base.

«L’objectiu és continuar amb la formació dels jugadors joves per a que el salt al primer equip no sigui tan gran. El míster Adolfo (Baines) està molt atent i, de fet, ja ha remarcat tres o quatre joves interessants que s’han entrenat algun cop amb el primer equip», diu el team manager del nostre club, Jordi Pujol.

L’entrenador de l’Inter B serà l’Iván Monti que la temporada passada a la banqueta va assolir el títol de la Primera Divisió de la categoria Juvenil. El segon entrenador de l’equip serà el Juan Pedro Bassi. L’Inter B comença la seva participació a la Segona Divisió el diumenge 16 de setembre contra l’FS La Massana.

Un bon nombre de jugadors del nostre Juvenil tindrà una oportunitat a l’Inter B